Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  54,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Coordonator(i):

Editura:

Colecția: Siguranta alimentara

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 608 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 978-973-7725-63-9

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Lucrarea Tratat de industrie alimentara este conceputa in doua volume de sine statatoare, care se completeaza unul pe celalalt: Tratat de industrie alimentara - Probleme generale si Tratat de industrie alimentara - Tehnologii alimentare. Compendiul este de un real folos specialistilor din industria alimentara, cadrelor didactice din invatamantul superior si preuniversitar de industrie alimentara, precum si specialistilor care activeaza in diverse ramuri care au tangenta cu aceasta.
Tratatul de industrie alimentara - Probleme generale se refera la probleme ale microbiologiei generale si speciale, la principiile de conservare aplicate in diverse ramuri ale industriei alimentare, derivatele proteice de origine vegetala, tehnicile de membrana folosite in industria alimentara. Sunt tratate, de asemenea, reglementarile UE privind contaminantii chimici si microbiologici, igiena in industria alimentara, trasabilitatea produselor alimentare si analiza riscului in siguranta alimentelor


Comandă online Tratat de industrie alimentara - Probleme generale (volumul 1) la 54,50 lei Constantin Banu, tiparită la editura Asab face parte din colecția Siguranta alimentara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tratat de industrie alimentara - Probleme generale (volumul 1) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.