De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  23,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  23,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 204 pagini

ISBN: 9786068893945

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura romaneasca

Descriere

In romanele lui, suferinta se manifesta ca situatie-limita, cu acel accent definitiv, inevitabil, propriu in mod necesar fiintei in intregul ei, peste individualitati ce pot parea uneori ca nu sufera. Fiindca nu poate fi abolita, suferinta nu este, la Blecher, combatuta, ci integrata in fiinta umana. Constiinta ca lupta impotriva suferintei nu da decat rezultate precare face parte aici din insusi textul literar, in care aceasta suferinta stapaneste imuabil. Oricat i s?ar impotrivi si oricat de straina ar resimti-o, personajele lui Blecher o considera ca pe ceva ce le apartine. Mai autentice in nefericire decat in fericire, ele se vad din adancul lor indemnate sa caute cu putere, in orice conditii - maxime ori minime -, fericirea. Dar, pastrandu-se in existentialitate, ele stravad fericirea prin ceata de neinlaturat a suferintei ca nesfarsita ispita transcendenta. (I. Negoitescu)
In seria de autor M. Blecher au mai aparut: "Intamplari in irealitatea imediata" si "Vizuina luminata [jurnal de sanatoriu]" si este in curs de publicare volumul de poezie "Corp transparent".


Comandă online Inimi cicatrizate la 23,00 lei scrisă de M. Blecher , Max Blecher, tiparită la editura Cartex în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.