Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  19,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 160 pagini

ISBN: 9786068893938

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura romaneasca

Descriere

Ma gandeam nu la moartea lui [Max Blecher], care a fost in sfarsit induratoare, ci la viata lui, care ma cutremura. Era o suferinta prea mare pentru a primi o compasiune, o tandrete. Putin strain a ramas mereu baiatul asta, care, in atrocea lui durere, traia ca intr-o alta lume. Niciodata n-am putut avea fata de el un mare elan, o totala deschidere. Ma speria putin, ma tinea departe, ca la portile unei inchisori, in care nu puteam patrunde, din care nu puteam iesi. Imi spun ca aproape toate convorbirile noastre aveau ceva stingherit, ca si cum le-am fi avut intr-un "parloir". Si dupa ce ne desparteam, unde se intorcea el? Cum era acolo unde se intorcea? (Mihail Sebastian)

In seria de autor M. Blecher au mai aparut: "Intamplari in irealitatea imediata" si "Inimi cicatrizate. Roman" si este in curs de publicare volumul de poezie "Corp transparent"


Comandă online Vizuina luminata. Jurnal de sanatoriu la 19,00 lei scrisă de M. Blecher , Max Blecher, tiparită la editura Cartex în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.