Disponibilitate:  în stoc

Preț:  25,30 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Integral Humanitas

Nr. pagini: 176 pagini

ISBN: 9789735020842

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Coperta anterioara este usor uzata


Subiectul atat de discutat al istoriei romanilor se regaseste in acest manual tratat cu obiectivitatea pe care o poate oferi consultarea multiplelor izvoare ce abordeaza istoria neamului nostru. Autorii au incercat sa raspunda atat nevoii de informare corecta, obiectiva a tinerilor adolescenti, cat si necesitatii de formare a primei generatii de elevi care dau examenul de capacitate pregatindu-se dupa manuale alternative.
Autorii au continuat sa dezvolte in acest manual o conceptie didactica moderna, aceeasi folosita si in manualul anterior, de clasa a VII-a. Cartea urmareste stimularea gandirii analitice si a celei sintetice, orientand actul gandirii de la concret la abstract, de la particular la general si invers. Continuturile sunt organizate intr-o viziune interdisciplinara, facand apel la cunostinte de geografie, literatura, arte plastice, cultura civica s.a. Manualul contine un bogat material vizual - ilustratii, scheme, grafice, harti si simboluri de o calitate superioara.


Comandă online Istorie. Manual pentru clasa a VIII-a la 25,30 lei scrisă de Sorin Oane , Maria Ochescu, tiparită la editura Humanitas Educational face parte din colecția Integral Humanitas. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.