Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 128 pagini

ISBN: 9789738958364

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse

Descriere

Materialul prezentat în cartea de fata nu are pretentia de a-i pregati profesional pe cei ce lucreaza în alimentatia publica, ci doar de a le îndruma primii pasi în tainele profesiei de ospatar.
Informatiile din lucrare se adreseaza si celor ce sunt deja calificati în aceasta profesie, în vederea perfectionarii cunostintelor, si proprietarilor de localuri de alimentatie publica, pentru a sti ce sa le ceara angajatilor.
Continutul acestei carti o recomanda de la sine ca fiind indispensabila atât celor profesionsti în domeniu, cât si celor care vor sa învete, fie pentru a deveni experti în aceasta profesie, fie pentru a putea oferi oricând un mediu ambiant placut si adecvat servirii preparatelor culinare si a bauturilor.

îndrumar pentru învatarea elementelor de baza ale profesiei de ospatar.


Comandă online ABC-ul ospatarului la 12,00 lei scrisă de Stephen Sander, tiparită la editura Andreas în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul ABC-ul ospatarului nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.