Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: Easy Peasy: People Skills for

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Seria Allan and Barbara Pease

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 104 pagini

ISBN: 9786065885950

Categorii: Psihologie motivationala, Psihologie, Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie motivationala

Descriere

Toţi îi admirăm pe cei care par să aibă o abilitate înnăscută de a intra într-o situaţie socială nefamiliară şi de a-i angrena pe ceilalţi în conversaţie. Aceşti oameni au ceea ce este considerată deseori „charismă“. în timp ce unii se întreabă cum procedează, cei mai mulţi presupun că au, probabil, un talent „înnăscut“. Adevărul este că acea „charismă“ este un talent dobândit al oamenilor cu autoritate, şi ca orice talent dobândit se poate învăţa, poate fi consolidat şi perfecţionat, dacă ai informaţiile necesare şi voinţa de a învăţa.
Abilităţi de comunicare vă spune ce calităţi vă trebuie pentru a avea autoritate asupra celorlalţi. Când vă veţi valorifica aceste calităţi, să nu vă mire dacă oamenii vor începe să vă întrebe: „De unde ai această abilitate de a vorbi atât de convingător cu oamenii?“ Chiar dacă nu vă vor pune această întrebare, cu siguranţă se vor gândi la ea, aşa cum v-aţi gândit şi voi.

""


Comandă online Abilitati de comunicare la 29,00 lei Easy Peasy: People Skills for scrisă de Allan Pease , Barbara Pease, tiparită la editura Curtea Veche. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Abilitati de comunicare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.