Disponibilitate:  în stoc

Preț:  22,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: Empowering Women: Every Woman

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 127 pagini

ISBN: 9786068420462

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie motivationala, Psihologie, Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie motivationala

Descriere

în această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că principalele schimbări la care vom asista în această perioadă fascinantă sunt cele „interioare“. Ea ne explică faptul că atunci când femeile vor fi dispuse să schimbe acest „teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vieţii, mult mai înalt.

La început de mileniu, tot mai mulţi oameni vorbesc despre schimbările care se vor petrece cu Pământul. în această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că principalele schimbări la care vom asista în această perioadă fascinantă sunt cele „interioare“. Ea ne explică faptul că atunci când femeile vor fi dispuse să schimbe acest „teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vieţii, mult mai înalt.

Scopul lui Louise este să ajute toate femeile să experimenteze iubirea de sine, preţuirea de sine, respectul de sine, şi să ocupe unloc important în societate. în maniera ei inimitabilă, răspicată, dar plină de afecţiune, ea ne oferă o perspectivă foarte limpede asupra manierei în care femeile de toate vârstele şi din toate categoriile sociale pot îndeplini acest scop, astfel încât să îşi trăiască următorii ani în maniera cea mai productivă cu putinţă, care să le împlinească şi să le umple de satisfacţie.
Comandă online Femei puternice. Un ghid pentru femeile care doresc sa traiasca o viata de succes la 22,00 lei Empowering Women: Every Woman scrisă de Louise L. Hay, tiparită la editura Adevar divin. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.