De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(valabil în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,90 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 128 pagini

ISBN: 9786061811274

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Drept, Drept procesual penal

Descriere

Lucrarea, structurată în 14 teme, reprezintă un instrument de lucru pentru seminare, urmând tematica cursului de Răspunderea penală a persoanei juridice. Caietul de seminar se dorește a fi un mijloc de fixare a cunoștințelor de bază în această materie, de aceea cuprinde o scurtă trecere în revistă a noțiunilor teoretice din titlurile și capitolele stabilite în tematică, spețe cu diferite grade de complexitate, întrebări și teste grilă.

Din cuprins

102 întrebări

106 speţe

52 teste grilă

10 seturi de subiecte de examen

Puncte forte

mijloc de fixare a cunoștințelor de bază

instrument de lucru pentru seminare

punctarea unor probleme care să suscite discuții

exerciții pentru formarea abilității de a argumenta

Despre autori

Andra-Roxana TRANDAFIR este prodecan, Facultatea de Drept, Universitatea din București (din 2016); conferențiar universitar; avocat; director editorial al revistei Analele Universității din București - Seria Drept; secretar general al Asociației Henri Capitant a Prietenilor Culturii Franceze – România; reprezentant al României în cadrul Grupului Partener al Institutului Max Planck pentru Criminologie Balcanică, stabilit cu Universitatea din Zagreb.

George-Alexandru LAZĂR este judecător în cadrul Judecătoriei Sectorului 4 București; colaborator extern al Departamentului de Drept Penal al Facultății de Drept din cadrul Universității din București, fiind titular de seminare la materia Drept penal, partea generală, secretar la Analele Universităţii din Bucureşti – Seria Drept.


Comandă online Raspunderea penala a persoanei juridice. Caiet de seminar la 34,90 lei scrisă de Andra-Roxana Trandafir , George-Alexandru Lazăr , George Alexandru Lazar, tiparită la editura CH Beck în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.