Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  68,25 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 232 pagini

ISBN: 9786064704139

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale

Descriere

Lucrarea Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare.

Axata pe:
* experienta examenelor de titularizare precedente (procente de promovabilitate)
* identificarea si eliminarea problemelor aparute la promovarea examenului de titularizare educatori
* solutii concrete si rezolvari pentru depasirea obstacolelor generatoare de esec la examenul de titularizare educatori, lucrarea pregateste candidatul in mod orientat si punctual pentru reusita la examen.

Lucrarea contine 25 de teste conforme cu programa specifica pentru examen. Sunt structurate asemanator testelor oficiale si contin subiecte dupa modelul celor elaborate de MEC - Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie.

Structura exacta a unui test include:

* Subiectul I de limba si literatura romana (30 de puncte) vizeaza rezolvarea unor exercitii de gramatica si elaborarea unui eseu de 300 – 400 de cuvinte pe un subiectul propus. Solicita candidatului atentie ridicata la utilizarea limbajului de specialitate, a limbii literare, la respectarea normelor de exprimare, de ortografie si de punctuatie.

* Subiectul al II-lea (30 de puncte) presupune elaborarea unui eseu structurat/eseu argumentativ de maximum doua pagini, cuprinzand argumente logice in sprijinul conceptului propus (de ex. importanta predarii, importanta colaborarii gradinitei cu ceilalti factori educationali, conceptul de invatare centrata pe copil in invatamantul prescolar, cerinte educative speciale (CES) la prescolari, rolul invatarii in cadrul formal, nonformal si informal etc.).

Subiectul este de mare interes pentru cei intersati de titularizarea pe postul de educator.
Seriozitatea cu care este rezolvat acest subiect are o mare pondere la nota examinarii tocmai fiindca prezinta aspecte foarte importante pentru munca viitorilor educatori si demonstreaza examinatorilor gradul pregatirii candidatului.

* Subiectul al III-lea (30 de puncte), de asemenea de maxima importanta pentru canditatii la titularizare, vizeaza cunostintele acestuia cu privire la metodica dupa care se desfasoara activitatile instructiv-educative in gradinita de copii (de ex. valoarea educativa a jocului senzorial la varsta prescolara, evaluarea in invatamanul prescolar, valoarea educativa a jocului logic la varsta prescolara, conceptul de miloc de invatamant, rolul jocului in desfasurarea activitatilor instructiv-educative in invatamantul prescolar, 3 metode de invatamant utilizate in invatamantul prescolar etc.).

Investeste acum timp si bani cu folos pentru cariera ta viitoare! Implineste-ti visul din copilarie: acela de a darui copiilor primele notiuni, cunostinte sau primii pasi spre cunosterea lumii si a vietii!


Comandă online Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar la 68,25 lei scrisă de Cristina Scurtu , Camelia Vlad, tiparită la editura Rentrop&Straton în anul 2020. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.