Bacalaureat. Proba orala. Teste rezolvate la Limba si Literatura romana

Autor(i):

Editura:

Nr. pagini: 116 pagini

ISBN: 9786064701169

Categorii: Carte Scolara, Carte nefolosita, Examene si concursuri

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Teste special concepute pentru comunicarea eficienta in orice situatie,
nu doar la proba orala a examenului de Bacalaureat!

Asa cum bine stim cu totii, in viata comunicarea este esentiala. In fond, capacitatea de a comunica intre noi ne deosebeste de regnul animal! A sti sa comunici, sa transmiti celorlalti ideile, sentimentele, principiile sau dorintele tale, uneori, te poate scoate din impas.

In cazul unui examen, problema comunicarii, mai ales in limba materna, devine cu atat mai importanta cu cat profesorul reuseste sa vada in expunerea copilului:

* ceea ce scoala si familia, impreuna, au adaugat in bagajul lingvistic al copilului pana la aceasta varsta;

* capacitatea/obisnuinta de a gandi, de a face conexiuni si de a exprima coerent idei personale cu privire la un subiect anume;

* gradul de pregatire, increderea si dezinvoltura cand este sigur pe sine, ori timiditatea/incapacitatea de formulare a unor idei coerente in cazul unui bagaj de cunostinte mai redus.

Lucrarea pe care ti-o propunem acum contine 50 de teste REZOLVATE care ajuta elevul sa faca fata cu brio cerintelor examinatorilor. Acestea respecta tipologia subiectelor propuse de MEN pentru proba orala de limba si literatura romana, precum si programele specifice pentru examen, valabile pentru sesiunea 2019. Indiferent de profil – real sau uman – subiectele din cadrul probei orale sunt aceleasi.

Cele 50 de teste prezente in lucrare ofera prilejul exersarii etapelor care asigura trecerea cu bine a probei:

* etapa intelegerii cerintei

* etapa selectarii informatiilor necesare rezolvarii cerintei

* etapa de organizare a raspunsului

* etapa expunerii/sustinerii/argumentarii raspunsului.

Parcurgerea si rezolvarea celor 50 de teste asigura reusita la BAC a elevilor care termina anul acesta (2019) clasa a XII-a. In consecinta...

Comanda acum pentru copilul tau culegerea BACALAUREAT – PROBA ORALA. Teste REZOLVATE la Limba si Literatura romana! Asigura-i toate conditiile necesare promovarii probei orale de competente lingvistice!

PROMOŢII
Reducere 30% pentru toate Cartile de Medicina vechi!