Disponibilitate:  în stoc

Preț:  13,78 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 184 pagini

ISBN: 9786065875395

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura romaneasca

Descriere

Povestiri de citit pe nerăsuflate

Scriitoarea Roxana Mihalcea dă viață cuvintelor într-o asemenea măsură, încât ai senzația că personajele se desprind din carte și pășesc în realitatea ta.

În primul rând, Naufragiat este o invitație. Autoarea își provoacă cititorii să investească în lucrurile care îi definesc, care îi bucură. Observațiile Roxanei Mihalcea vin din studiul acerb al caracterelor oamenilor pe care i-a cunoscut de-a lungul timpului. Într-o lume în care toți vor să vorbească, să iasă în față, ea știe să îi asculte atât pe cei din jur, cât și propria voce interioară. Textele sunt rezultatul unui exercițiu de introspecție ordonată și se nasc la întrepătrunderea dintre fermitate și feminitate.

Treptat, cartea se transformă într-o sursă de inspirație pentru un nou mod de a privi și a interpreta viața. Uneori, este mai bine să ne oprim și să lăsăm timpul să curgă, fără a forța materializarea aspirațiilor care ne plasează într-un etern „mâine”. Atunci când îți dorești ceva cu tot sufletul, Universul ajută la îndeplinirea dorinței tale. Rândurile Roxanei Mihalcea plantează și idei mai puțin comode, dar atât de utile celui care năzuiește să fie egal cu sine. Viața ne învață că niciodată nu suntem destul de mari, niciodată nu suntem atât de puternici precum credem și că, pentru ceea ce câștigăm de prea tineri, trebuie să plătim, sub o formă sau alta. Nu totul ni se cuvine, nu orice pas făcut înseamnă un merit. Totul este o sumă. Totul este o balanță.

„Risipitoare de gânduri frumoase, Roxana te poartă prin scrierile ei cu eleganță și grație.” - Loreta Popa, jurnalist, scriitor, PR Muzeul Național al Literaturii Române


Comandă online Naufragiat la 13,78 lei scrisă de Roxana Mihalcea, tiparită la editura ALL în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.