Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  32,90 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  32,90 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2015

Nr. pagini: 328 pagini

ISBN: 9786068657028

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosita

Descriere

O carte care prezintă printr-o metodă simplă rețeta fericirii

„Cum m-am vindecat de nefericire” se bazează pe experiența profesională a autoarei și pe puterea exemplului personal și ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a parcurge drumul spre o viață împlinită.


Înțelegerea și compasiunea, ca sentimente profund umane, sunt definitiv anulate într-o societate fondată pe competiție. Gigi Ghinea aduce puternice argumente de natură psihologică și spirituală în sprijinul ideii că iubirea a fost, este și va rămâne singurul sentiment profund uman de care avem nevoie ca să evoluăm. Autoarea ne insuflă curaj și inspirație, demonstrându-ne că puterea de schimbare și puterea de a fi fericiți se află în mâinile noastre.

Întâlnirea cu pacienții a ajutat-o să înțeleagă cine este ea însăși și cum poate ajunge la sufletul celorlalți. Înainte să fie psiholog, a fost om. Iar atunci când îşi privesc durerea în faţă, oamenii se simt egali. Gigi Ghinea a descoperit o modalitate de exprimare a emoției prin canalele nevăzute ale inimii și așa a avut revelația că exprimarea cuvintelor spuse din inimă poate naște o carte. De aceea, volumul de față este o mărturisire a unei experiențe trăite personal, un discurs sincer al ființei eliberate de toate măștile care corespund diverselor roluri sociale sau profesionale. Vindecarea este mult mai profundă atunci când suntem martorii vindecării altora.