Disponibilitate:  in 9 zile

Pret:  34,95 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 9 zile.

Disponibilitate:  in 9 zile

Pret:  34,95 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Colectia: Cartea romaneasca

Anul aparitiei: 2016

Nr. pagini: 320 pagini

Tip coperta: brosata

ISBN: 9789732331507

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosita, Literatura romaneasca

Descriere

Ce este nunta? Începutul sau finalitatea iubirii? E legămînt spiritual pentru vecie sau doar un contract social? Este un drum, o devenire sau doar un parteneriat parafat în patul conjugal? Participă divinitatea la acest ceremonial sau e doar cel mai mare „banchet” din viaţa mirilor? E nuntă cu dar sau fără? Cine vine cu darul, Dumnezeu sau stăpînul banilor, Marele Nimic? Sînt copiii semnul nunţii sau doar un rest, ceea ce rămîne după nuntă? Cititorii vor găsi, poate, răspunsuri la aceste întrebări esenţiale. Dacă nu vor găsi, atunci romanul le va suscita, în mod sigur, mai multe întrebări.

Autorul afirmă: „Fără întrebări nu putem trăi cu adevărat. Ele sînt motorul devenirii noastre. Dacă sîntem bine înarmaţi cu întrebările arzătoare ale existenţei, putem pleca în viaţă după propriile noastre răspunsuri. Succesul va fi garantat”.

Subintitulată „roman de dragoste”, cartea lui Gabriel Klimowicz nu este doar suma unor tulburătoare poveşti de dragoste, ci şi o radiografie pertinentă şi în cunoştinţă de cauză a lumii româneşti contemporane.