Totul este bine. Vindeca-ti corpul cu ajutorul medicinei, afirmatiilor si intuitiei

Autor(i): ,

Editura:

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 303 pagini

ISBN: 9786068420110

Categorii: Psihologie, Carte nefolosita, Psihologie practica / aplicata

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Cum mă pot vindeca?

Cum îmi pot amplifica propria putere vindecătoare?

Louise Hay a răspuns la aceste întrebări de mai bine de 30 de ani, prin incredibilele ei tehnici de autovindecare. Milioane de oameni şi-au dezvoltat gândirea pozitivă şi capacitatea de autovindecare prin folosirea afirmaţiilor recomandate de ea, dar abia acum putem înţelege plenar ştiinţa care stă la baza acestor tehnici. în cartea Totul este bine, doctorul în medicină şi terapeuta intuitivă Mona Lisa Schulz examinează practica afirmaţiilor pozitive din perspectiva metodelor ştiinţifice, cu scopul de a duce arta vindecării pe un nivel superior. Dacă vei citi această carte, vei învăţa:

  • Să te pui la unison cu vocea intuiţiei tale interioare;
  • Să repeţi noi afirmaţii incredibile, special concepute pentru a te ajuta să îţi rezolvi problemele de sănătate de care suferi;
  • Să îţi descoperi şi să îţi elimini blocajele emoţionale, astfel încât acestea să nu se mai manifeste prin dezechilibre la nivelul corpului fizic;
  • Să combini metodele medicinii occidentale cu terapiile alternative;
  • Şi vei avea acces la numeroase poveşti de viaţă inspiraţionale, ale unor oameni care s-au confruntat cu boala şi care au reuşit să se vindece prin terapiile emoţionale şi fizice care le-au fost recomandate.


Vei învăţa aşadar să combini afirmaţiile pozitive cu intuiţia şi cu cuceririle de ultimă oră ale ştiinţei medicale, astfel încât să te bucuri de o stare de fericire şi bunăstare optimă. In final, vei putea rosti pe bună dreptate, aşa cum face Louise: „Totul este bine.”

Se ştie astăzi că mintea influenţează fiziologia corpului. Se ştie că la baza multor boli stau cauze emoţionale, puţine fiind bolile care au cauze pur biologice. Se cunosc beneficiile afirmaţiilor pozitive, de genul celor recomandate de Louise Hay de zeci de ani. Niciodată până acum nu s-a scris însă o carte în care datele medicale ştiinţifice să se întrepătrundă fără niciun efort cu psihologia şi cu spiritualitatea. Aceasta este – poate – prima carte de acest fel, în care perspectiva intuitivă a lui Louise Hay se îmbină cu cea ştiinţifică a dr. Mona Lisa Schulz, ambele fiind la fel de geniale. Indiferent dacă te confrunţi cu o boală, dacă trebuie să îngrijeşti pacienţi sau îţi doreşti pur şi simplu să îţi trăieşti viaţa într-o stare de sănătate optimă, citeşte această carte şi lasă-te inspirat de ea… Răspunsurile pe care le vei găsi aici s-ar putea dovedi cele mai bune remedii pe care le-ai luat vreodată!

  • Dr. Lissa Rankin, autoarea cărţii Mintea mai presus de remedii
    şi creatoarea blogului LissaRankin.com.
PROMOŢII
Reducere 30% pentru toate Cartile de Medicina vechi!