Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  14,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 80 pagini

ISBN: 9786068681375

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Manualul de matematica pentru clasa a III-a respectă noua programă școlară și grație experiențelor de învățare pe care le pune la dispoziție, elevul își va dezvolta structuri cognitive și competențe care îi vor permite adaptarea la cerințele vieții sociale, va deveni mai flexibil în gândire, mai creator și mai independent în soluționarea problemelor diverse care au legătură cu viața de zi cu zi.

Prin activitățile sugerate, manualul are, pe lângă funcția sa firească, informativă și formativă, un plus de valoare ce rezidă din contextualizarea învățării. Sarcinile de învăţare propuse vizează centrarea curriculumului pe probleme ale vieţii reale, rezolvare de probleme, identificarea de soluţii. Prin conţinutul său, manualul asigură dezvoltarea și valorificarea obiectivelor din punct de vedere intra- , inter- și transdisciplinar al experienţei de viaţă a elevilor.

Prin maniera în care este structurat, manualul contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, cele 6 unități principale de învățare din fiecare volum oferind elevilor contexte de familiarizare cu noțiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor și abilităților, de sistematizare a achizițiilor dobândite, de evaluare și autoevaluare a propriilor capacități precum și de ameliorare sau dezvoltare a nivelului atins de fiecare în dobândirea unei competențe specifice.


Comandă online Matematica. Manual pentru clasa a III-a, Semestrul II la 14,90 lei scrisă de Stefan Pacearca , Mirela Mihaescu , Anita Dulman , Otilia Brebenel , Crenguta Alexe, tiparită la editura Intuitext în anul 2016. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Matematica. Manual pentru clasa a III-a, Semestrul II nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.