Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  22,32 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 112 pagini

ISBN: 9786068681481

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Avizat M.E.N. 2018

Caietul auxiliar cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu exemple de rezolvare sugestive pentru înțelegerea cerințelor. Acestea sunt structurate în 11 unități de învățare cu teme de interes pentru copilul din clasa pregătitoare; prima unitate vizează evaluarea inițială, iar ultima recapitularea și evaluarea finală. Fiecare unitate de învățare se încheie cu două pagini destinate recapitulării și evaluării.

Fiecare unitate tematică este organizată în jurul unor imagini mari, ceea ce oferă, la finalul unității, posibilitatea construirii de către elevi a unei povestiri prin relatarea succesivă a întâmplărilor la care participă personajele.

Ilustrația reprezintă elementul de bază pentru învățare, oferă elevilor bucuria de a descoperi aspecte din universul copilăriei. Prezența ilustrațiilor mari, de la primul exercițiu, constituie punct de plecare în învățare prin raportarea copilului fie la experiențe de viață trăite, fie la contexte de învățare bazate pe întâmplări posibile în realitate/imaginare.

Caietul conține sarcini de învățare/jocuri adecvate disciplinei Comunicare in lb. romana dar și sarcini care asigură transferul către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării (acestea sunt marcate distinct). Exercițiile sunt atractive, au grade diferite de dificultate, se succed corespunzător etapelor învățării: orientare, achiziții noi, aplicare, transfer și evaluare; dobândirea achizițiilor se face în mod intuitiv; jocurile și exercitiile cu caracter creator au o pondere semnificativă. Caietul oferă spațiu adecvat pentru trasarea elementelor grafice și a conturului literelor.

Fiecare unitate de învățare propune noi tipuri de exerciții, care se consolidează pe parcursul acesteia, facilitând formarea deprinderilor de activitate independentă a elevilor.

Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor; acestea pot fi adaptate și la nevoile acelora care au deja formate deprinderile de citire.


Comandă online Comunicare in limba romana. Caietul elevului pentru clasa pregatitoare la 22,32 lei scrisă de Mirela Mihaescu , Anita Dulman , Otilia Brebenel , Crenguta Alexe, tiparită la editura Intuitext în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.