Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  44,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 7 zile.

Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  44,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 400 pagini

ISBN: 9789736458712

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura romaneasca

Descriere

Când nu mai ai decât două soluții pentru a scăpa de angoase – preotul sau psihologul – o poți alege pe a treia: să te apuci de scris un roman!


Personajul principal din „Partida de vânătoare” este Țumpi, o femeie de 30 de ani, ce trăiește schimbarea prefixului sub forma tuturor crizelor posibile – sentimentală, profesională și de identitate. Părăsită la altar, fără un loc de muncă și nici un scop în viață, Țumpi se apucă de scris și evadează în universul propriei cărți, exploatându-și personajele emoțional și sexual pentru a câștiga faimă printre cititori.

De-a lungul efortului creator, Țumpi se va prăbuși în toate capcanele scriitorului aspirant – consum de anxiolitice, neputința de a distinge între realitate și imaginație, pierderea inspirației, recenzii dintre cele mai surprinzătoare, distrugerea manuscrisului și… revolta personajelor.


Comandă online Partida de vanatoare la 44,00 lei scrisă de Stelian Tanase, tiparită la editura Vremea în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.