Disponibilitate:  în stoc

Preț:  10,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Moby Dick

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 128 pagini

ISBN: 9786068271385

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Ciclul primar, Bibliografie scolara, Învățamânt - Educație, Basme / Povesti, Cărți pentru copii, Manuale scolare, Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Doritori de aventura, Tom Sawyer si Huckleberry Finn pleaca din nou la drum, de data aceasta cu balonul, ceva nemaiîntâlnit pâna atunci! Dar când nici nu se gândeau, sunt rapiti, balonul este deturnat si ei sunt în pericol de a fi ucisi. Rapitorul îsi gaseste sfârsitul el însusi în valurile marii. Deveniti prizonieri în înaltul cerului, cei doi traverseaza Oceanul Atlantic si ajung în Africa, unde întâlnesc beduini, lei si alte animale salbatice, vad marile piramide si Sfinxul, ce poarta o enigma, si au parte de multe întâmplari primejdioase. Dar totul se termina cu bine, si cei doi eroi s-au ales cu o experienta de viata importanta.


Comandă online Tom Sawyer in strainatate la 10,00 lei scrisă de Mark Twain Victor Popescu, tiparită la editura Andreas. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.