Cont client | Contact | Info
Coș de cumpărături
0 produse
COS CUMPARATURI
Cărţile vechi pe care le cauţi, la preţuri minime!
Jurnalul lui Adam si al Evei

Jurnalul lui Adam si al Evei

Autor(i):
Traducator(i):
Editura:
Anul aparitiei: 1983
Nr. pagini: 248 pagini
Stare: de anticariat (foarte buna)
Disponibilitate:  in stoc
Pret:  12,90 LEI
Modalitati de transport:
• 9,90 lei - prin Posta Romana (gratuit peste 39,00 lei /comanda )
• 11,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit peste 59,00 lei /comanda )

Descriere

" Intreaga literatura moderna americana isi are izvoarele in MARK TWAIN... Tot ceea ce se scrie in America provine de la el. N-a existat nimic inainte. Si nici nu exista de atunci nimic la fel de bun. "


Mark Twain nu a fost niciodata un om al sistemului, oricare ar fi fost acesta. Firea rebela a aventurierului crescut pe malul fluviului Missisippi iesea la iveala de câte ori acesta avea ocaza sa încalce regulile. Sau macar sa sustina asta...

Astfel, nu e de mirare ca, atunci când pastorul Thomas Beecher a fost atacat de capii Bisericii congregationaliste pentru ca si-a tinut predicile nu numai în biserica, ci si într-o sala de teatru, Twain a sarit în apararea acestuia, scriind un articol vehement împotriva fatarniciei clericilor. Pastorul Thomas Beecher, fratele faimoasei scriitoare Harriet Beecher-Stowe, autoarea romanului Coliba unchiului Tom, i-a devenit prieten lui Twain si avea sa oficieze casatoria scriitorului cu Olivia Langdon, fiica unui bogatas din Elmira.

In Jurnalul lui Adam si al Evei, Twain descrie cu o savoare care tine cititorii într-un continuu hohot de ras problemele domestice din Gradina Raiului.

Alte carti comandate impreuna cu JURNALUL LUI ADAM SI AL EVEI:

Alte produse din colectia CLASICII LITERATURII UNIVERSALE:

15,00 10,50 lei
9,90 4,95 lei
9,90 5,00 lei
9,90 6,90 lei