Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 96 pagini

Categorii: Alimentatie / Nutritie, Medicină - Sănătate, Sport, Diverse

Descriere

  • Carte fara DVD!
  • 3S - Sanatoasa, Supla, Satula este programul creat special pentru tine! Un program complet si foarte eficient ce te va ajuta sa slabesti, sa îti formezi deprinderi sanatoase, sa îti tonifiezi musculatura si, nu în ultimul rand, îti va demonstra ca SI TU POTI!

    In carte gasesti foarte multe sfaturi utile despre alimentatie si dieta plus meniul complet pentru 42 de zile – simplu si necostisitor. Iti va schimba viata! Vei uita ce este foamea si vei scapa de frustrari, deoarece vei mânca de 3 ori pe zi, plus 2 gustari.

    De fapt, prin intermediul acestui program iti dezvălui formula mea castigatoare, cu ajutorul careia am scapat de aproximativ 30 de kilograme si prin care ma mentin de aproape 20 de ani: Sanatoasa, Supla si Satula.

    Iti urez succes si o SuperSilueta în doar 6 saptamani!
    Carmen Bruma


Comandă online 3S - Sanatoasa, Supla, Satula la 12,90 lei scrisă de Carmen Bruma, tiparită la editura Coreus în anul 2012. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul 3S - Sanatoasa, Supla, Satula nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.