Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Sa conduci mai bine

Anul apariției: 1999

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 973983096x

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Resurse Umane / Cariera, Psihologie, Dezvoltare personala, Economie, Economie, Carte nefolosită, Resurse Umane / Cariera

Descriere

Aceasta renumita lucrare demonstreaza ca fiecare individ traieste cu o personalitate anume, rezultata din combinarea in proportii variate a celor patru tipuri de temperamente: coleric puternic, sangvin popular, flegmatic linistit si melancolic perfect. Sunt prezentate si analizate trasaturile fiecarui temperament in parte, pentru ca fiecarui temperament ii sunt caracteristice anumite puncte forte care trebuiesc evidentiate si amplificate si puncte slabe pe care trebuie sa le recunoastem si sa le atenuam.
Personalitate Plus ofera un instrument simplu pentru cunoasterea personala, pentru a intelege de ce suntem atat de diferiti unii de altii, pentru a fi mai eficienti functionand la intregul nostru potential. Cititi si convingeti-va ca teoria celor patru temperamente este cea mai buna interpretare a comportamentului uman!


Comandă online Personalitate Plus. Cum sa-i intelegi pe ceilalti intelegandu-te pe tine insuti la 39,90 lei scrisă de Florence Littauer, tiparită la editura BusinessTech face parte din colecția Sa conduci mai bine. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.