Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 296 pagini

ISBN: 9786067224276

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Economie, Afaceri

Descriere

Ce-ar fi dacă adevăratul secret pentru o carieră mai bogată și mai împlinită nu ar fi să creezi și să dezvolți un startup nou, ci să poți lucra pe cont propriu, să-ți faci singur programul și să devii o companie minimalistă sustenabilă și foarte profitabilă? Ce-ar fi dacă soluția mai bună – și mai inteligentă – ar fi pur și simplu să rămâi mic? Această carte îți arată cum să faci exact acest lucru.

Company of One este o abordare nouă și proaspătă, axată pe ideea de a rămâne mic și de a evita creșterea, pentru afacerile de orice dimensiune. Nu ca freelancer plătit la bucată și nici ca startup antreprenorial care vrea să crească cât mai curând posibil, ci ca o firmă mică și hotărâtă să rămână așa. Când rămâi mic poți avea libertatea de a urmări plăcerile mai importante din viață și poți evita bătăile de cap apărute când ai de-a face cu angajați, cu ședințele lungi sau cu extinderea. Company of One prezintă această strategie unică de afaceri și arată cum o poți face să funcționeze pentru tine, generând flux de numerar permanent.

Paul Jarvis a părăsit lumea corporatistă când și-a dat seama că lucrul într-o lume cu multă presiune și celebritate nu corespundea ideii lui de succes. Acum lucrează pentru sine însuși, din casa lui aflată pe o insulă mică și luxuriantă din apropiere de Vancouver, și duce o viață mult mai împlinită și mai productivă. În plus, nu mai trebuie să suporte un mediu care cere permanent mai multă productivitate, mai multe rezultate și mai multă creștere.

În Company of One, Jarvis arată cum poți găsi calea potrivită pentru a face același lucru, de exemplu cum să te pregătești de lansare, cum să-ți stabilești veniturile dorite, cum să gestionezi crizele neașteptate, cum să-i faci fericiți pe clienții tăi principali și, desigur, cum să faci toate astea fără ajutorul nimănui.


Comandă online Company of One. De ce vor revolutiona piata afacerile mici la 49,00 lei scrisă de Paul Jarvis , Raluca Chifu, tiparită la editura Publica în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.