Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  250,70 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  250,70 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 744 pagini

Tip copertă: tare

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicină - Sănătate, Medicina / Sanatate, Carte nefolosită

Cuprins

Cuprins: Notiuni de fizica, hemodinamica si tehnica. Interpretarea imaginii. Arterele periferice. Venele periferice. Marile trunchiuri vasculare. Vasele viscerelor abdominale. Alte aplicatii ale ultrasonografiei vasculare. Aplicatii ale ultrasonografiei Doppler in obstetrica si ginecologie. Progrese si perspective in ultrasonografia vasculara.

Descriere

Prezentare: Lucrarea, produs de inalta tinuta stiintifica al unor prestigiosi specialisti de la Centrul de Formare in Ultrasonografie UMF Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, in colaborare cu personalitati marcante de la Jefferson Ultrasound Research and Education Institute si Thomas Jefferson University Hospital, Philadelphia, se doreste a fi o lucrare de orientare pentru toti cei ce vor sa practice investigatia vasculara sonora si cuprinde informatii ecografice Doppler aduse la zi din diverse specialitati medicale. Sunt prezentate principiile fizice si aplicatiile practice ale metodelor de examinare ultrasonografica a vaselor sanguine, insistând asupra acelor aplicatii, care, in limita cunostintelor prezente, si-au dovedit utilitatea de necontestat, devenind competitive cu alte mijloace de stabilire a diagnosticului, mai sofisticate, dar extrem de costisitoare. Explorarea US vasculare este tratata multimodal – ecografie bidimensionala, Doppler cu diferite tehnici specifice, substante de contrast, reprezentare tridimensionala etc. Calitatea deosebita a lucrarii o recomanda ca pe o alternativa viabila la manualele si monografiile publicate in limbile de circulatie internationala.

Adresabilitate: Medici specialisti in ultrasonografie, internisti, ginecologi, chirurgi, medici de alte specialitati, rezidenti, studenti in medicina.


Comandă online Ultrasonografie vasculara la 250,70 lei scrisă de Sorin Marian Dudea , Radu Ion Badea, tiparită la editura Medicala în anul 2015. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.