Disponibilitate:  în stoc

Preț:  10,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Editie ilustrata

Nr. pagini: 192 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Basme / Povesti, Cărți pentru copii, Ciclul primar, Bibliografie scolara, Învățamânt - Educație

Descriere

Mai toate aventurile descrise in cartea aceasta sunt intamplari adevarate; una sau doua din ele sunt ale mele proprii, celelalte, sunt ale fostilor mei colegi de scoala.

Huck Finn este un personaj real; Tom Sawyer de asemeni, dar nu de sine statator, caci figura lui e o imbinare de caractere.

Superstitiile ciudate de care amintesc aici erau foarte raspandite printre copiii si sclavii din Vestul Americii, acum treizeci-patruzeci de ani.

Desi am scris povestirea de fata mai mult pentru a darui cateva clipe de desfatare tineretului, nadajduim ca e a va fi luata in seama si de oamenii mari, caci gandul meu este sa le reamintesc si lor in chip placut, cum erau si ei odinioara, cum simteau, cum gandeau,ce vorbeau si ce nazbatii ciudate puneau uneori la cale.

AUTORUL


Comandă online Aventurile lui Tom Sawyer (Editie ilustrata) la 10,00 lei scrisă de Mark Twain, tiparită la editura Regis face parte din colecția Editie ilustrata. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.