Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Adevarul

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 608 pagini

Tip copertă: tare

Categorii: Literatura universala, Beletristică și critică

Descriere

Mark Twain nu a fost niciodată un om al sistemului, oricare ar fi fost acesta. Firea rebelă a aventurierului crescut pe malul fluviului Missisippi ieşea la iveală de câte ori acesta avea ocaza să încalce regulile. Sau măcar să susţină asta... Astfel, nu e demirare că, atunci când pastorul Thomas Beecher a fost atacat de capii Bisericii congregaţionaliste pentru că şi-a ţinut predicile nu numai în biserică, ci şi într-o sală de teatru, Twain a sărit în apărarea acestuia, scriind un articol vehement împotriva făţărniciei clericilor.
Pastorul Thomas Beecher, fratele faimoasei scriitoare Harriet Beecher-Stowe, autoarea romanului Coliba unchiului Tom, i-a devenit prieten lui Twain prieten si avea să oficieze căsătoria scriitorului cu Olivia Langdon, fiica unui bogătaş din Elmira. Această căsătorie îl introduce pe Twain în „lumea bună” de pe Coasta de Est. Bădăranul de pe Mississippi se simte un intrus, dar de dragul soţiei face eforturi supraomeneşti să se adapteze. La urma urmei, ce înseamnă strădania lui Twain pe lângă eforturile pe care le-a făcut Adam pentru a se adapta vieţii de cuplu?! în Jurnalul lui Adam şi al Evei, Twain descrie cu o savoare care ţine cititorii într-un continuu hohot de râs problemele domestice din Grădina Raiului. Cartea are coperta invers fata de paginile povestirii


Comandă online Jurnalul lui Adam si al Evei la 25,00 lei scrisă de Mark Twain, tiparită la editura Adevarul face parte din colecția Adevarul. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Jurnalul lui Adam si al Evei nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.