Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  38,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Dictionare

Anul apariției: 2004

Nr. pagini: 319 pagini

ISBN: 9736680290

Categorii: Dictionare ale limbii romane, Limba romana, Dicționare și ghiduri, Învățamânt - Educație

Descriere

Dictionarul (selectiv) de locutiuni, expresii si sintagme romanesti cuprinde 1630 de termeni-titlu si 10819 locutiuni, expresii si sintagme derivate din ele, cu explicarea sensului/sensurilor pe care le au. In conceptia lingvistica moderna, unitatile frazeologice sunt constituite in locutiuni, expresii si sintagme.

In conceptia lingvistica moderna, unitatile frazeologice sunt constituite in locutiuni expresii si sintagme. Dictionarul cuprinde 1630 termeni-titlu si 10.819 locutiuni, expresii si sintagme derivate, cu explicarea sensului/sensurilor pe care le au. Specificandu-se etimologia, categoria gramaticala si sensurile fiecaruia in comunicarea scrisa sau orala, termenii-titlu sunt prezentati in ordine alfabetica (ca si locutiunile, expresiile si sintagmele).


Comandă online Dictionar selectiv de locutiuni, expresii si sintagme romanesti la 38,00 lei scrisă de Nicolae Andrei , Ion Constantin Tanase, tiparită la editura Oscar Print face parte din colecția Dictionare. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Dictionar selectiv de locutiuni, expresii si sintagme romanesti nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.