Disponibilitate:  în stoc

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 200 pagini

ISBN: 9786065919242

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia copilului

Descriere

Lucrarea intitulata Psihodiagnoza si evaluarea clinica a copilului si adolescentului se adreseaza psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor, studentilor la psihologie si masteranzilor in psihologie clinica si psihoterapie, asistentilor sociali si psiho­pedagogilor care lucreaza cu copiii si adolescentii si nu in ultimul rand, parintilor care doresc sa-si imbunatateasca relatiile cu copiii lor sau sa-si clarifice anumite aspecte problematice ce apar in cadrul relatiilor cu acestia.

Lucrarea poate fi utila si celor care isi desfasoara activitatea profesionala in invatamant: educatorilor din gradinite, invatatorilor si profesorilor care intampina in activitatea lor diverse dificultati de relationare cu copiii si adolescentii.

Volumul de fata este structurat intr-un numar de 16 capitole, dintre care primele 14 se refera la aspecte teoretice privind psihodiagnosticul si evaluarea clinica, iar ultimele doua cuprind un model de raport psihodiagnostic si de evaluare clinica si un extras din Codul deontologic al profesiei de psiholog, cu accent pe scopul si rolul profesiei de psiholog si principiile fundamentale in exercitarea acestei profesii.


Comandă online Psihodiagnoza si evaluarea clinica a copilului si adolescentului. Note de curs. Editia a II-a, revizuita si adaugita la 50,00 lei scrisă de Steliana Rizeanu( Pintilie), tiparită la editura Universitara în anul 2014. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.