Disponibilitate:  în stoc

Preț:  55,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 688 pagini

ISBN: 9786060061595

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: SF / Fantasy, Carte nefolosită, Fantasy

Descriere

„Pe înălţimi, cărările sunt pavate cu pumnale.“ –Proverb Seanchan

Roata Timpului se învârteşte. Vârstele vin şi se duc, lăsând în urmă amintiri ce devin legende. Legenda trece încet în mit, dar până şi mitul e uitat atunci când revine Vârsta care l-a creat. În a Treia Vârstă, o Vârstă a Profeţiei, Lumea şi Timpul stau în balanţă. Ce a fost, ce va fi şi ce este pot cădea în Umbră. Mai compact decât celelalte volume ale seriei, Calea pumnalelor are toate calitățile pe care cititorii le aşteaptă de la acest autor: o intrigă meticulos construită, puncte de vedere multiple, magii create inteligent şi originale. Spre deosebire de alţi autori ai unor megasaga, Jordan îşi alege cu grijă cuvintele, creând personaje şi evenimente care i-au adus preţuirea cititorilor.

APRECIERI CRITICE:

„Robert Jordan a ajuns să domine lumea pe care a imaginat-o iniţial J.R.R.Tolkien.“ The New York Times

Roata Timpului este una dintre seriile cele mai apreciate din toate timpurile, şi asta dintr-un motiv. Lumea lui Jordan este bogată şi complexă, iar personajele creează o poveste adorabilă.“ Paul Hughes


Comandă online Calea pumnalelor (vol.8 din seria Roata timpului) la 55,00 lei scrisă de Robert Jordan, tiparită la editura Rao Books în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.