Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 320 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia copilului

Descriere

Numărul copiilor anxioși, deprimați, hiperactivi sau retrași este uimitor de mare – și în continuă creștere! Milioane de copii trec prin agresiuni, violențe (reale ori din mass-media), abuzuri sau molestări sexuale. Mulți alții sunt traumatizați de situații „obișnuite“: proceduri medicale îngrozitoare, accidente, pierderi și divorțuri.

Cartea Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor le aruncă un colac de salvare părinților care se întreabă cum să-și ajute copiii tulburați de situații problematice. Dr. Peter A. Levine și Maggie Kline oferă unelte simple, dar puternice, pentru a-i păstra pe copii în siguranță și pentru a-i ajuta să-și revină după o sperietură sau după un eveniment copleșitor.

În plus, autorii au conceput pentru cititori pași ușor de urmat pentru detașarea de traumă, precum și activități de contracarare a efectelor ei asupra corpului, minții și spiritului copilului.
Această carte revoluționară simplifică un subiect complex și adeseori mistificat, dându-le idei și putere părinților pentru a crește tineri cu adevărat încrezători, rezistenți și senini, în ciuda vremurilor stresante și turbulente.


Comandă online Cum ii ajutam pe copii sa faca fata traumelor la 35,00 lei scrisă de Dr. Peter A. Levine , Maggie Kline, tiparită la editura For You în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.