Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BABEL HORROR

Anul apariției: 1995

Nr. pagini: 351 pagini

Categorii: Horror, Beletristică și critică

Descriere

Paul Sheldon, scriitor de bestselleruri, a devenit bogat si celebru gratie aventurilor eroinei sale romantice, Misery Chastain. Dupa cateva volume publicate, se hotaraste s-o omoare, pentru a se putea consacra altor romane. Insa, in timpul unei excursii in munti, este accidentat grav si salvat de Annie Wilkes, o fosta infirmiera, o psihopata si fanatica admiratoare a personajului. Paul Sheldon, ingrijit si torturat cu o sadica tandrete, este obligat sa o reinvie pe Misery numai pentru Annie si sub ostila ei supraveghere. Dar tensiunea atinge cote insuportabile si curand devine limpede ca sfarsitul cartii va fi si sfarsitul unuia dintre ei.


"Un duel psihologic, un supliciu sau o parabola despre agonia unui scriitor devenit prizonierul propriei sale fictiuni. King ne inchide aici in cel mai terifiant decor pe care l-am putea imagina." - Sunday Time


Comandă online Misery (Colectia Babel Horror) la 15,00 lei scrisă de Stephen King, tiparită la editura Nemira face parte din colecția BABEL HORROR. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Misery (Colectia Babel Horror) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.