Disponibilitate:  în 15 zile

Preț:  17,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

ISBN: 9789732109328

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită

Descriere

Scurta descriere

Nevasta, fetele si eu… sau aventurile terifiante ale unui barbat care a intalnit o femeie, cu care a avut apoi patru fiice!

De la scutece pana la rebeliunile adolescentine, Vincent Gracy prezinta, cu umor, dar si cu tandrete, cronica vietii de zi cu zi a familiei, din perspectiva sa mono-masculina. De ce nu vrea sa se intoarca la magazin pentru a schimba noua pereche de pantofi a uneia dintre fiice? Cine va ramane astazi pe post de infirmiera alaturi de fetita bolnava? Cum devine chiuveta de la bucatarie premiu de consolare acordat celui care pierde cursa pentru accesul la baie? Biberonul de noapte – obositor, nu? – sau lecturile de seara si jocurile – in care nu poti interpreta decat roluri negative – sau intrebarile existentiale – care ii blocheaza pe adulti – pot deveni clipe extraordinare, irepetabile, asteptate cu drag si regretate atunci cand devin trecut?


Comandă online NEVASTA, FETELE SI EU la 17,90 lei scrisă de VINCENT GRACY, tiparită la editura Minerva isbn 9789732109328. Cartea poate fi livrată în circa 15 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.