Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Seria Sociologie

Anul apariției: 1993

Nr. pagini: 320 pagini

ISBN: 9735012618

Categorii: Beletristică și critică, Sociologie generala, Sociologie

Descriere

Pentru public, cuvantul zvon evoca un fenomen misterios, aproape mistic. O analiza a vocabularului curent e revelatoare in aceasta privinta: zvonurile zboara, cresc, serpuiesc, mocnesc, circula. Din punct de vedere fizic sunt niste animale neobisnuite, iuti, nesatule, ce nu se integreaza in nici una dintre familiile cunoscute. Se pare ca efectul lor asupra semenilor e asemanator cu cel al hipnozei: fascineaza, subjuga, seduc, inflacareaza.
Tema centrala a acestei carti consta in demonstrarea faptului ca o asemenea conceptie e gresita. Departe de a fi misterioase, zvonurile se supun unei logici al carei mecanism de functionare poate fi demontat. Suntem mai in masura acum sa raspundem marilor probleme puse de zvonuri. Cum se isca, de unde pleaca, de ce apar intr-o buna zi in cadrul unui grup sau intr-un anumit loc?


Comandă online Zvonurile la 39,00 lei scrisă de Jean-Noel Kapferer Marina Vazaca, tiparită la editura Humanitas. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Zvonurile nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.