Disponibilitate:  în stoc

Preț:  11,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786067682786

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Niveluri educationale

Descriere

În această frumoasă și nostimă poveste copilul va porni în călătoria pe care renii lui Moș Crăciun o fac în fiecare an, în Ajunul Crăciunului. Citind-o, va fi martorul întâmplărilor prin care trec personajele chiar în noaptea magică și va descoperi ce înseamnă cu adevărat prietenia și devotamentul.
Cartea Renii lui Moș Crăciun este structurată în șapte capitole, fiecare prezentând câte un fragment din poveste. La finalul fiecărui capitol, copiii vor avea misiunea de a rezolva exercițiile de comunicare în limba română și de matematică. Fișele interdisciplinare au menirea de a evalua elevul, testându-i capacitățile cognitive și de atenție. Astfel, prin lectură, exer­ciții și diverse activități amuzante, cunoș­tințele dobândite în semestrul I se vor sedimenta ușor, fără ca elevul să se simtă suprasolicitat, iar procesul învățării va fi privit ca o joacă.
La finalul cărții, cei mici vor descoperi un joc-surpriză. Cu siguranță, iarna aceasta ei nu se vor plictisi!


Comandă online Renii lui Moş Crăciun : fişe de lucru interdisciplinare,clasa 2 la 11,00 lei, tiparită la editura Elicart în anul 2020 cu un număr de 32 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.