Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,50 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 48 pagini

ISBN: 9786060561750

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti pentru copii, Carti cu activitati

Descriere

Iris a descoperit în pod o baghetă magică! E unealta perfectă cu care să-și îndrepte poznele și să inventeze noi jocuri. Dar lucrurile nu se petrec întocmai cum și-ar fi dorit...

Această colecție este potrivită pentru copiii care au dificultăți de citire sau, uneori, de înțelegere. Concepută de învățători și de logopezi specializați în ameliorarea dificultăților de învățare, această carte este un suport valoros când aceste probleme sunt mai accentuate (tulburări precum dislexia sau disfazia). Poveștile sunt adaptate intereselor copiilor de această vârstă, nu doar capacității lor de lectură. De asemenea, stimulează încrederea în sine, demonstrând că oricine poate face orice. Personajele sunt puține, iar vocabularul, care se află la începutul fiecărui capitol, are rol de mic dicționar. Cărțile conțin activități de lectură și o riglă specială, pentru a ușura citirea.


Comandă online Zana Iris. Citesc usor! Nivelul 1 la 29,50 lei scrisă de învăţători de specialitate: Évelyne Barge , Marco Overzee , logopezi: Dominique Balichard , Mathilde Perrioux , Evelyne Barge, tiparită la editura Gama în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.