Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Cu TESTE CU DICHIS. Antrenament pentru EVALUAREA NAȚIONALĂ – clasa a II-a elevii vor putea începe călătoria în lumea fascinantă a poveștilor și a matematicii. Vor fi însoțiți de personaje care îi vor provoca în rezolvarea unor probleme interesante și captivante, alături de haiosul Fănel Bâzâiescu, zis și Musculiță. La finalul fiecărui test elevii vor fi răsplătiți cu jocuri și curiozități

Cartea conține 10 teste de Limba română și 10 teste de Matematică. Acestea respectă întocmai modelele de subiecte propuse de Ministerul Educației la Evaluarea Națională pentru clasa a II-a.


Comandă online Teste cu dichis. Antrenament pentru Evaluarea Nationala. Clasa a II-a scrisă de Elena Niculae , ... , Mihaela Cârja , Laura Piroş , Ana-Maria Cănăvoiu , Felicia-Ramona Focht , Corina Daciana Opritoiu, tiparită la editura Corint în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste cu dichis. Antrenament pentru Evaluarea Nationala. Clasa a II-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.