Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 40 pagini

ISBN: 9786060484141

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti pentru copii, Povesti

Descriere

Aflată la a treia ediție, revizuită și adaugită, cu ilustrații spectaculoase, această colecție de povești este pe lista de lecturi recomandate copiilor care tocmai au învățat să citească.

În grădina ei cât o batistă, domnișoara Firicel și motanul Narcis descoperă mereu lucruri noi. În micile lor aventuri, fetița și motanul află răspunsuri simple la întrebări foarte serioase. Ce se întâmplă dacă pleci de lângă mama? De ce se duc copiii la grădiniță? Ce mănâncă lebedele la micul dejun? De ce se schimbă anotimpurile? Unde se duc bunicii, cand se duc? De ce trebuie să ne spălăm? Cum se mănâncă, de fapt, ciocolata? Și, mai ales, cum o să fie la școală?

Poveștile domnișoarei Firicel trebuie să fie citite cu voce tare, repovestite dimineața, în drum spre grădiniță sau școală, răsfoite înainte de somnul de prânz și încă o dată seara, înainte de culcare.

Spor la citit, micilor cititori și părinților lor!


Comandă online Povestile domnisoarei Firicel la 34,00 lei scrisă de Andreea Demirgian , de Andreea Demirgian, tiparită la editura Didactica Publishing House în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.