Disponibilitate:  în stoc

Preț:  36,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786060484134

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti pentru copii, Povesti, Carți nou apărute

Descriere

Micului alunar îi este tare dragă păturica de somn și nu vrea să o împartă cu nimeni. În mod exceptional, a împrumutat-o doar puțin prietenei lui, veverița, ca să-și care alunele cu ea. Apoi au avut nevoie de ajutor și șoricelul, și cârtița, precum și alte animale.

Micul alunar a fost uimit de câte întrebuințări i-a putut găsi păturicii sale preferate și a înțeles că este minunat să împartă cu prietenii și să-i ajute la nevoie.

O poveste potrivită pentru toți copiii care nu vor să își împartă lucrurile cu alți copii.

Despre autor:

Sabine Bohlmann s-a născut în 1969, la München. Aceasta este actriță de film, de voce și autoare. Este una dintre cele mai active actrițe de voce din televiziunea pentru copii. Cele mai renumite personaje pe care le-a dublat sunt Lisa și Maggie Simpson, din serialul de animație Familia Simpson. Din 2004 a scris peste 40 de cărți pentru copii. Locuiește în München cu familia ei.


Comandă online Povestea micului alunar care nu voia sa imparta paturica sa la 36,00 lei scrisă de Sabine Bohlmann , Kerstin Schoene, tiparită la editura Didactica Publishing House în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.