Disponibilitate:  în stoc

Preț:  38,38 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 232 pagini

ISBN: 9786067889192

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Adolescenti

Descriere

"Ghidul lui Charlie Joe Jackson" este o poveste amuzantă și inteligentă despre un puști care nu vrea nici măcar să se atingă de vreo carte.

Charlie Joe Jackson este cel mai înrăit necititor din lume. Până la un punct, reușește să se fofileze și nu citește nicio carte cap-coadă. Dar odată ajuns în școala generală, nu mai poate evita atât de ușor lecturile obligatorii.

Prietenul lui, Timmy McGibney, nu mai vrea să citească în locul lui cărțile pentru școală, așa că Charlie Joe se vede nevoit să recurgă la măsuri disperate pentru a nu-și pierde reputația de necititor. Dar cât de departe e dispus să meargă?

Ghidul lui Charlie Joe Jackson este o poveste amuzantă și inteligentă despre un puști care nu vrea nici măcar să se atingă de vreo carte. Descoperă ponturile lui Charlie și află la ce concluzie ajunge vajnicul necititor.

"Amuzantă de râzi în hohote, deșteaptă și relevantă, o carte care-i va atrage pe copii, orice ar citi ei de obicei." (Read Kiddo Read)


Comandă online Cum sa faci sa NU citesti. Ghidul lui Charlie Joe Jackson la 38,38 lei scrisă de Tommy Greenwald , Laura Sandu, tiparită la editura Arthur în anul 2020. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.