Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  199,60 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2020

ISBN: 9901111609222

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

4 lecturi irezistibile

Pachetul reunește 4 thrillere psihologice misterioase și bulversante, apărute direct din jobenul lui Guillaume Musso, încoronat „iluzionist al suspansului” (Le Parisien): Central Park, Fata din Brooklyn, Mâine, Un apartament la Paris.

Romanele lui Musso au fost traduse în peste 30 de țari și s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare. Autorul folosește în mod ingenios romantismul pentru a-și ademeni cititorii într-o serie captivantă de răsturnări de situaţie. Romanele sale de acțiune îți taie respirația. Intrigile polițiste sunt extrem de palpitante și sunt condimentate cu elemente de comedie romantică. Pur și simplu nu le poți lăsa din mână. Nu întâmplător, Guillaume Musso este considerat „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr).

„Un autor care nu face compromisuri, inteligent ca o vulpe, Guillaume Musso rămâne cel mai uluitor romancier francez contemporan.” – Le Parisien

Central Park
Alice și Gabriel n-au nicio amintire din noaptea care tocmai s-a încheiat. Cei doi se trezesc la 8 dimineața pe o bancă din Central Park, New York, legați cu cătușe unul de altul. Nu se cunosc și nici nu își amintesc să se fi întâlnit vreodată. Mai mult decât atât, cu o noapte înainte, Alice a ieșit să petreacă împreună cu trei colege pe Champs-Elysées, iar Gabriel a cântat într-un club de jazz din Dublin. Dacă nu aveau deja suficiente motive să se alarmeze, Alice are cămașa pătată de sânge și din arma ei lipsește un glonț. În mod evident, ceva grav se petrecuse în noaptea aceea și nu au altă soluție decât să afle ce s-a întâmplat.

Fata din Brooklyn
Scriitor faimos și tată singur, Raphaël este bântuit de îndoieli. Anna, femeia cu care urmează să se căsătorească, refuză să vorbească despre trecutul ei. În cele din urmă, îi face iubitului său o mărtursire care întrece orice scenariu și dispare fără urmă. Raphaël îl roagă pe prietenul său Marc, fost polițist, să îl ajute să o găsească. Pornind într-o cursă contra cronometru, cei doi descoperă în casa Annei 400 000 de euro și două cărți de identitate false. Cine este, de fapt, Anna Becker? O anchetă complicată și periculoasă va trezi fantomele terifiante ale trecutului, scoțând la lumină o poveste cutremurătoare cu implicații la nivel înalt.

Mâine
După ce s-au cunoscut online, Matthew și Emma au decis să se întâlnească și în viața reală. Au stabilit să ia cina la un micuţ restaurant italienesc din Manhattan. Așadar, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră, fiecare dintre ei intră pe uşa restaurantului ales. Sunt conduşi la aceeaşi masă şi totuşi... nu se vor întâlni niciodată. Dar nu este vorba despre o simplă întâlnire ratată. Adevărul mult mai straniu se ascunde între filele acestui thriller irezistibil.

Un apartament la Paris
Dintr-o întâmplare inexplicabilă, Madeleine și Gaspard au închiriat același apartament în Paris. Acest spațiu care i-a aparținut celebrului pictor Sean Lorenz este de-a dreptul seducător. Devastat de asasinarea fiului său, Lorenz murise cu un an în urmă, la numai 49 de ani. Fascinați de povestea lui Sean Lorenz, Madeleine și Gaspard află că pictorul a lăsat în urma lui trei tablouri încă nedescoperite. Atunci decid să își unească forțele pentru a le găsi. Dar tragica anchetă care va scoate la iveală secretul lui Lorenz le va schimba viețile pentru totdeauna.


Comandă online Pachet Musso la 199,60 lei scrisă de Guillaume Musso, tiparită la editura Allfa în anul 2020. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.