Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786068578750

Categorii: Carti de colorat, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Cartea de colorat care te însoțește peste tot

Cărticica de buzunar pătrată este ideală pentru mânuțele copiilor și numai bună de strecurat în geantă când plecăm la plimbare. Indiferent unde se deschide, din cărticică apar fructe zâmbitoare și legume drăgălașe dornice să prindă culoare. Copiii vor fi încântați de întâlnirea cu vânăta care poartă papion, ceapa cu mănuși galbene, morcovul care își admiră machiajul în oglindă, cireșele îmbrățișate, ciupercuța entuziastă și multe alte fructe și legume.

Unele ilustrații sunt însoțite de modele colorate integral, altele cuprind o sugestie de culoare, iar restul depind în totalitate de imaginația copiilor care le pot da viață după pofta inimii. 

Coloratul, o activitate aparent simplă, joacă un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Colorând, cei mici descoperă lumea din jurul lor într-un mod distractiv, dezvoltându-și în același timp îndemânarea, puterea de concentrare și creativitatea.


Comandă online Carticica de buzunar. Coloram fructe si legume scrisă de Roxana Geanta , Roxana Geant, tiparită la editura Galaxia Copiilor în anul 2016. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Carticica de buzunar. Coloram fructe si legume nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.