Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Familie

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786063802829

Categorii: Medicină - Sănătate, Cresterea copilului

Descriere

GHIDUL IDEAL
pentru rezolvarea problemelor celor mici!



Organizată în capitole împărţite pe vârste şi subîmpărţită în categoriile „hrană” şi „somn”, pentru a identifica mai uşor situaţiile dificile, şi conţi­nând studii de caz expuse în detaliu, cartea scrisă de Gina Ford te va ajuta să găseşti soluţii practice, uşoare, realiste şi de încredere pentru majoritatea problemelor pe care le poate avea un bebeluş sau un copil mic.

Convingerea autoarei este că dormitul şi hrănirea în mod corespunzător sunt intrinsec legate şi că de foarte multe ori bebeluşii şi copiii până la trei ani sunt supuşi unor metode de a adormi şi a mânca nepotrivite cu vârsta lor. Indiferent dacă cel mic este agitat, refuză să adoarmă sau se trezeşte de câteva ori pe noapte, abordarea holistică şi blândă propusă în această carte vă va ajuta copilul să mănânce şi să adoarmă corect, rezolvând astfel aceste probleme pentru mult timp.



„Această carte este o alegere excelentă pentru părinţii care îşi doresc o lucrare concisă, clară şi bine organizată, care să cuprindă răspunsuri la probleme obişnuite ale copiilor, de la naştere până la vârsta de trei ani.”

Booklist online





Cele mai importante probleme cu care se confruntă părinţii şi soluţii imediate pentru rezolvarea acestora!


Comandă online Enciclopedia copilului mic in primii 3 ani. Probleme rezolvate la 25,00 lei scrisă de GINA FORD, tiparită la editura Niculescu face parte din colecția Familie. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Enciclopedia copilului mic in primii 3 ani. Probleme rezolvate nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.