Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Semnal

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786063802928

Categorii: Dezvaluiri si documente, Diverse

Descriere

IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon. Subminarea culturii şi democraţiei.



Jonathan Taplin





„Lucrarea de faţă este un rechizitoriu usturător la adresa lăcomiei şi aroganţei companiilor tehnologice.”

The Guardian



„O carte necesară care arată cum revoluţia internetului a afectat atât modul în care interacţionăm ca fiinţe umane, cât şi demo­craţia însăşi.”

The Nation



„Prin cartea de faţă, o critică necruţătoare ce încearcă să găsească răspunsul la întrebarea de ce internetul a fost o piedică şi nu un ajutor pentru cei care vor să trăiască din cultură, Taplin ne oferă o perspectivă extrem de echilibrată.”

The New York Daily News



„O mare descoperire şi o carte care trebuie neapărat citită... Un adevărat tur de forţă... Dacă vreţi să înţelegeţi ce s-a întâmplat cu America şi unde ne va conduce tehnologia în era lui Trump, faceţi-vă timp să citiţi această carte. O să vă lase fără respiraţie.”

AlterNet





IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon este povestea unui mic grup de antreprenori libertarieni care, în anii '90, au încercat să schimbe viziunea descentralizată asupra internetului. Aceştia au creat trei companii monopoliste – Facebook, Google şi Amazon – care acum hotărăsc viitorul muzicii, filmului, televiziunii, editurilor şi al noilor industrii.


Comandă online IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon. Subminarea culturii și democratiei la 19,00 lei scrisă de Jonathan Taplin, tiparită la editura Niculescu face parte din colecția Semnal. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon. Subminarea culturii și democratiei nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.