Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  26,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: CERCUL DE LECTURA SI SCRIERE CREATIVA

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 184 pagini

ISBN: 9789734722044

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Grupa varsta, Liceu, Cercul de lectura si scriere creativa

Descriere

Indiferent de gen, toate romanele de succes au un lucru în comun: EMOȚIA. Aceasta se află la baza deciziilor, acțiunilor și cuvintelor tuturor personajelor și determină mersul povestirii. Fără emoție, călătoria personajului este lipsită de scop. Mizele încetează să existe. Intriga devine o albie de râu secată, cu evenimente lipsite de sens, pe care niciun cititor nu-și va face timp să o parcurgă. De ce? Pentru că, mai presus de orice, cititorii aleg o carte pentru a trăi o experiență emoțională. Citesc pentru a stabili legături cu personaje care le oferă o modalitate plăcută de petrecere a timpului și ale căror încercări pot da un sens suplimentar propriilor lor călătorii prin viață.

Mai presus de orice, descrierea emoțională trebuie să fie proaspătă și atrăgătoare. Acest lucru este foarte greu pentru scriitorii care tind să folosească tot timpul aceiași indicatori emoționali. Enciclopedia emotiilor își propune să înlăture această dificultate, ajutându-i pe scriitori să găsească modalități noi de exprimare a stărilor emoționale ale personajelor.

Angela Ackerman și Becca Puglisi sunt membre ale organizației internationale SCBWI (Societatea Scriitorilor și Ilustratorilor de Cărți pentru Copii). Împreună, moderează Writers Helping Writers, o sursă online pentru scriitori, care a câștigat premii și care oferă diverse enciclopedii ce vin în sprijinul eforturilor descriptive ale autorilor.


Comandă online ENCICLOPEDIA EMOŢIILOR. GHID AL EXPRESIVITĂŢII PERSONAJELOR LITERARE la 26,00 lei scrisă de ACKERMAN Angela , PUGLISI Becca, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția CERCUL DE LECTURA SI SCRIERE CREATIVA. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.