Disponibilitate:  în stoc

Preț:  40,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: PEDAGOGIA SECOLULUI XXI

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9789734733460

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Pedagogie / Metodica / Management scolar

Descriere

Fundamentări teoretice și praxiologice în predarea Științelor biologice a fost concepută, în primul rând, ca instrument de informare şi formare pentru profesorii de biologie și studenţii Facultății de Științe, Medicină și Farmacie, Protecția Mediului şi nu numai.

Conținutul teoretic și practic-aplicativ este realizat după Programa Națională de obținere a gradelor didactice în învățământ.

Lucrarea se dorește să reprezinte un pas important în direcţia pregătirii profesorilor (în mod special) și a debutanţilor, pentru a deveni profesori activi şi responsabili. A fost concepută într-o perspectivă interdisciplinară, are un caracter practic-aplicativ și reprezintă un com­plement educaţional destinat şcolilor din România.

În carte sunt sugerate modalităţi de derulare de dezbateri, de reali­zare de proiecte, portofolii, de amenajare a laboratoarelor şcolare etc.

Fundamentări teoretice și praxiologice în predarea Științelor biologice poate fi utilă pentru că:


Comandă online Fundamentări teoretice şi praxiologice în predarea ştiinţelor biologice. Ghid metodologic pentru acordarea gradelor didactice la 40,00 lei, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția PEDAGOGIA SECOLULUI XXI în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.