Disponibilitate:  în stoc

Preț:  29,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Colecția: FOARTE BINE!

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 176 pagini

ISBN: 9789734733828

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale, Ciclu primar

Descriere

Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa şcolară pentru disciplina Comunicare în limba română, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013.

Conţinuturile şi activităţile de învăţare incluse în carte sunt orientate către scopul pentru care se învaţă şi pe dimensiunea acţională în formarea personalităţii elevului. Aceste conţinuturi sunt grupate astfel: Comunicare orală (ascultare, vorbire, înţelegere), Citire/lectură, Scriere/redactare, Elemente de construcţie a comunicării.

Culegerea conţine opt unităţi de conţinut, structurate astfel încât să permită un demers didactic personalizat în contextul specific al fiecărei clase şi al fiecărui elev, ţinând cont că învăţarea nu este un proces pasiv, care li se întâmplă elevilor, ci o experienţă personală, la care ei trebuie să participe. Structura fiecărei unităţi de conţinut este următoarea:

De asemenea, au fost incluse în lucrare Teste iniţiale, Teste finale, precum şi Teste de autoevaluare.


Comandă online Comunicare în limba română. Exerciții, fișe de lucru, teste de evaluare. Clasa a 2-a la 29,50 lei scrisă de BERECHET Daniela , BERECHET Florian , COSTACHE Lidia , TITA Jeana, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția FOARTE BINE!. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.