Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  39,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Fiction Ltd

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 432 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734660629

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura romaneasca

Descriere

Editia a II-a revazuta

Roman distins cu Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania, Premiul Academiei Romane, Premiul revistei Observator cultural.

Christina Domestica se dovedeste, din orice unghi am privi-o, un multiplu succes latent. E o carte, intr-un fel, administrata de Cimpoesu in parteneriat cu cititorul, ca o insula luxurianta, a tuturor posibilitatilor. Probabil va placea pe buna dreptate publicului, care va confunda un timp formula, pentru a sfirsi prin a se amuza sincer de propriile spaime si predictii apocaliptice.” (Cosmin Ciotlos)

„Versiunile, rasturnarile si explicatiile se succeda in cascada si, tocmai in momentul in care se asteapta sa dea de capatul intregii afaceri, cititorul se rataceste intr-un labirint si mai intortocheat, ca si Iona, care trece dintr-o burta de peste intr-alta, fara a iesi vreodata la lumina. E drept ca, in final, naratorul ne povesteste cum a cunoscut-o personal pe Christina Domestica si a vazut-o levitind la o juma’ de metru deasupra solului. Insa merchezul este: putem sa-l credem? Daca i s-a parut? Daca a fost manipulat prin telepatie? Sau daca vrea chiar el sa ne manipuleze? Daca e securist? Sau extraterestru? Sau pisoi modificat genetic? Totul e posibil in acest roman contagios si caleidoscopic, in acelasi timp tenebros si comic, utopie neagra si reportaj din (i)realitatea imediata, triumf al fictiunii si metafictiune filosofica.” (Andrei Terian)


Comandă online Christina Domestica și Vânătorii de suflete la 39,95 lei scrisă de Petru Cimpoesu, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Fiction Ltd. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.