Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Henry Miller"

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 240 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734679126

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba engleză și note de Cristina Felea

Primăvară neagră, roman interzis în spaţiul anglofon în momentul apariţiei, a fost publicat la Paris în 1936, la doi ani după Tropicul Cancerului şi cu trei ani înainte de Tropicul Capricornului.

„De la Marlowe şi Shakespeare încoace, literatura de limbă engleză nu a mai cunoscut o asemenea bogăţie şi intensitate a imaginilor. Proza lui Miller este un vîrtej, un torent, o cataractă, un vulcan dezlănţuit... Iată în sfîrşit un scriitor comparabil cu un mare atlet antic, înzestrat cu o fenomenală energie literară.” (Norman Mailer)

„Miller este un scriitor subversiv, probabil cel mai reuşit şi mai autentic din întreaga istorie a literaturii universale. Dar proza lui vădeşte un respect profund – şi liric – pentru viaţă, văzută într-o lumină pe care minţile îmbibate de prejudecăţi şi convenţii pur şi simplu nu o pot suporta.” (Gerald Walker)


Comandă online Primăvară neagră (ediția 2019) la 39,00 lei scrisă de Henry Miller, tiparită la editura Polirom face parte din colecția BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Henry Miller". Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.