Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  42,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: Everything is Figureoutable

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 304 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067891973

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Self Help

Descriere

"Cartea aceasta va schimba vieți." – Elizabeth Gilbert

"Marie Forleo este liderul noii generații." – OPRAH

Pornind de la o credință simplă – "totul se rezolvă" – Marie Forleo te învață să adopți o atitudine pozitivă în fața obstacolelor. Un manifest al curajului, Totul se rezolvă! este despre atitudinea care te ajută să-ți fructifici potențialul creativ, să te desprinzi de experiențele nocive și să-ți creezi o filosofie proprie, în armonie cu scopurile pe care vrei să le atingi.

Cartea a pornit de la un îndemn pe care Marie Forleo l-a preluat de la mama sa: „Nimic în viață nu-i chiar atât de complicat. Poți să faci tot ce ți-ai pus în minte, dacă îți sufleci mânecile și te apuci de treabă. Totul se rezolvă."

Fie că vrei să renunți la o relație nepotrivită, la un job frustrant, să scapi de o dependență sau să îți schimbi viața cu totul, cartea aceasta îți va arăta calea cea mai sigură către cea mai bună versiune a ta. "Totul se rezolvă" va deveni și pentru tine o mantra, o convingere și o filosofie de un optimism neclintit.

„Inteligentă, amuzantă și, pe cât de sclipitoare, pe atât de directă. Mi-a plăcut la nebunie!" – Brené Brown, autoarea cărților Dare to Lead și Daring Greatly

„Cărțile cele mai bune se potrivesc ca o cheie perfectă la încuietorile noastre persistente. Sinceră, generoasă și afectuoasă, Marie își împărtășește înțelepciunea în aceste pagini. Dacă vrei să afli ce trebuie să faci ca să însemni ceva pentru alții, acesta este răspunsul." – Seth Godin, autorul cărții This is Marketing

„Totul se rezolvă a devenit mantra mea preferată, iar Marie Forleo își respectă promisiunile. Sfaturile pe care ni le oferă sunt geniale." – Gabrielle Bernstein, autoarea cărții Detoxificarea spirituală.

Marie Forleo este antreprenoare, autoare de cărți, filantroapă și a fost numită de Oprah liderul de opinie al viitoarei generații. Ajutată de un laptop, de pasiune și de un vis, a reușit să creeze un imperiu digital care influențează milioane de vieți. Prin intermediul show-ului ei on-line Marie TV, cu peste 52 de milioane de vizualizări, și al podcastului Marie Forleo, cu aproape 12 milioane de descărcări, Marie îi ajută pe oameni să aibă visuri mărețe și să le susțină prin acțiuni zilnice. Pentru mai multe informații, vizitați www.MarieForleo.com


Comandă online Totul se rezolvă! la 42,90 lei Everything is Figureoutable scrisă de Marie Forleo Ianina Marinescu. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Totul se rezolvă! nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.