Disponibilitate:  în stoc

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Nr. pagini: 40 pagini

ISBN: 9786069782538

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Ilustrate / Benzi

Descriere

„Ilustrațiile atrăgătoare sunt combinate cu mesajul că atunci când faci o faptă bună vei porni o reacție în lanț de bunătate. O odă dulce dedicată iubirii." - Kirkus


Îndrăgostește-te de această carte ilustrată adorabilă, care îți demonstrează că o inimă mică poate face un drum lung pentru ca lumea să devină un loc mai bun.

Ariciul, Iepurașul și Veverița sunt cei mai buni prieteni. Într-o zi, fiecare găsește o scrisoare. Dar nu orice scrisoare ...
O scrisoare de dragoste.
Cineva îi iubește. Dar cine? Răspunsul s-ar putea să te surprindă!


Anika Aldamuy Denise este o foarte cunoscută autoare de cărți ilustrate. Pentru povestea aceasta, s-a inspirat dintr-o tradiție pe care a început-o cu fiica ei cea mare – își lăsau una alteia scurte poeme sau bilețele de iubire. Locuiește în Rhode Island împreună cu soțul ei, cei trei copii și o pisicuță foarte drăgălașă pe nume Charlie.

Lucy Ruth Cummins și-a făcut debutul ca ilustratoare de cărți pentru copii cu A Hungry Lion, or A Dwindling Assortment of Animals, inclusă pe lista cărților recomandate de American Library Association. În adolescență, Lucy a învățat să bată la o veche mașină de scris folosindu-și degetele de la picioare și chiar a scris așa câteva scrisori de dragoste! Locuiește la New York, cu mica ei familie.


Comandă online Scrisoarea de dragoste la 25,00 lei scrisă de Anika Aldamuy Denise, tiparită la editura Pandora-M cu un număr de 40 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.