Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: touch

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Paladin BLACK Pocket

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 520 pagini

ISBN: 9786068673929

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: SF / Fantasy, Carte nefolosită, Fantasy

Descriere

Suntem trupuri. Suntem conștiințe. Suntem cei de ieri. Însă astăzi mai suntem aceiași? O simplă atingere și nimic nu mai e la fel pentru tine, trupul-gazdă. Însă pentru el, ea, Kepler, sau cum vrei să-i spui, e aproape mereu la fel. Aproape. O entitate fantomatică ce sare din corp în corp, schimbând vieți, alterându-le, trăindu-le. Tu știi cine ești?

Nu sunt nimeni.

Sunt Kepler.

Sunt iubire.

Sunt chiar tu.

De aceeași autoare:

Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August

„Atingerea este aproape o capodoperă... atât o operă literară care incită la cugetări legate de firea umană, cât și un thriller care se desfășoară cu o viteză amețitoare. Minunată.“ Independent

„Pătrunzător și incredibil de captivant.“ Guardian

„Talentul lui Claire North strălucește în această carte.“ Sunday Times

„Cititorii vor fi cu siguranță prinși în poveste de la început până la finalul tensionat.“ Sunday Mirror

„Atingerea te atinge într-un mod înfiorător, magnific. Intră în lumea ei, și va intra în lumea ta.“ NPR

„Un alt triumf pentru Claire North.“ Fantasy Book Review

„Miza ridicată și viteza amețitoare a intrigii îi vor atrage pe cititori, iar reflexiile despre ce înseamnă să fii om și să fii iubit vor dăinui mult timp după ultima împușcătură.“ Kirkus Review

Citește un fragment pe blog.

Atingerea oferă o combinație palpitantă și originală de thriller, roman polițist și proză fantastică pe tema hoților de trupuri (body snatchers). Citește continuarea pe blog.

Împrumută trupuri, fură amintiri și te posedă printr-o simplă atingere. O fâșie expusă de piele îți poate distruge viața dacă fantoma are intenții parșive. Uneori, nu ai posibilitatea să negociezi sau să te aperi. Nu știi cine este și când te va ataca, în cine să ai încredere sau cât de aproape te afli de marginea prăpastiei. Memoria te trădează și poți să pierzi tot(ul) într-o singură secundă, să îți începi ziua într-un trup tânăr și plin de viață, ca apoi să te trezești singur și lipsit de putere într-un azil, înconjurat de străini care nu te pot ajuta. Cum să le explici că ultimii zeci de ani nu ți-au aparținut? Că ai fost o simplă gazdă, un prizonier și o victimă? Află de pe blog mai multe.

Descoperă un Quiz despre Claire North și un profil de autor.


Comandă online Atingerea la 49,00 lei touch scrisă de Claire North Ioana Tudor. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.